Gabal Awad Jack 2005-ben megalapította a Jackaraoke Produkciot, ami jelenleg Boldogpark néven fut. Rendszeresen fellép nevelőotthonokban, hátrányos helyzetű iskolákban térítésmentesen. A produkciót saját embereiből illetve a gyermekotthonok tehetségeiből építette ki. Jelenleg rengeteg fiatal tehetség van csapatában. Csatlakoztak hozzájuk magyar híres előadók, például L.L.Junior, Király Viktor, Molnár Ferenc Caramel, Mohamed Fatima, Farkas Zsolti, Berki Artúr és különböző fiatal előadók.

Profi szintű látvány- és gyermek műsorterveket készít. Olykor Dr.Jacky bohóckent ellátogat a Heim Pál Gyermekkórházakba, hiszen Jószólgalati Nagykövetük. A Madarász utcai Gyermekkórház Gyermeknapját teljes egészében ő szervezi le 11.éve.
Jelenleg tánciskolát is vezet, szerte Budapesten akadnak tanítványai. Főként hátrányos helyzetű gyerekek akik valamilyen értelmi, mozgásszervi vagy etnikai különbségben vannak jelen a társadalomban. Többször segítkezik a Vöröskereszt, Máltai és a Baptista Szeretetszolgálatok oszlopos tagjaként. 2014-ben a Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat (Tegyesz) Nagykövete. Ezáltal az összes budapesti gyermekotthon Jótékonysági Nagykövete. Figyelmmel kiséri a bent élő gyermekek életét, sorsát, sok rendezvényt tart a gyermekotthonokban térítésmentesen. Akár zenei rendezvényt, műsort vagy életmód tanácsadást tart gyerekeknek. Az egészségnapokon pedig az online bántalmazáson át a fizikai, verbális-nonverbális és Online problémákra hívja fel a gyermekek figyelmét. Csapatával elviszi őket különböző külső helyszínekre is ahová térítésmentesen jutnak be az általa hozott gyermekek.